Zin, Zen & Zee Zeeland


INSPIRATIE RETRAITE AAN DE ZEEUWSE KUST - midweek 5 tot 9 oktober 2020

Collage Farmhouse Yogabee.JPG

*Kun je wel wat warmte, vriendelijkheid en verwennerij gebruiken (in deze soms barre tijd)
*Snak je naar inspiratie en bekrachtiging in je zoektocht naar wat je werkelijk wilt
*Is het tijd voor een solo-reis > alleen, maar niet eenzaam
*Of wil je een dosis frisse inspiratie opdoen (voor bijv. je praktijk of onderneming)    

Dan is dit wellicht écht iets voor jou!
Een 4-daagse volledig verzorgde retraite in een authentiek Farmhouse aan de Zeeuwe kust.
Een unieke mix van wellness, creativiteit, overheerlijke maaltijden en veel tijd voor jezelf.
Iedere ochtend nemen we gezamenlijk de tijd voor het Inspiratieprogramma en de middagen breng je naar wens luierend door in de duinen of aan zee, lezend op de luie plofbank of wandelend naar het pittoreske Domburg.
Denk aan yoga in de ochtendstilte, wandelingen door het ongerepte duin en kustlandschap, meditatie bij het geluid van de golven, en krachtige oefeningen gericht op jouw persoonlijke zoektocht. En dat alles terwijl je omringd bent door een fijne groep (10) gelijkgestemde vrouwen.

fourwomenbreasts.jpg


Overal wordt voor gezorgd, bij deze reis mag je het volgende verwachten:

hartje.jpg  alle overnachtingen zijn op basis van een 2 -persoonskamer met enkele bedden. De kamers zijn sfeervol ingericht en kijken uit op het prachtige wijdse landschap. Je bed is fris opgemaakt en alle bad en bedlinnen is inbegrepen.

hartje.jpg alle maaltijden worden verzorgd, 3x per dag. We zetten keer op keer het meest smaakvolle, prachtig uitziende soulfood op tafel. Veelal vegetarisch.

hartje.jpg iedere ochtend tussen 9.00 en 13.00 uur werken we aan het Inspiratieprogramma; voor bezinning, verdieping en genieten. Dit programma geeft je de kans om bezig te zijn met waar jij graag naar wilt kijken in jouw leven en daarin besluiten te gaan nemen en stappen te zetten. 

hartje.jpg de retraitelocatie Yogabee ligt op loopafstand van de zee en van het pittoreske Domburg. Het is zowel met het OV als eigen vervoer, goed bereikbaar en er is gratis parkeergelegenheid. 

hartje.jpg iedere morgen bij het ochtendgloren is er de mogelijkheid om in de yogaschuur of heerlijk buiten met de yogales mee te doen; een mooier begin van de dag is er niet.

hartje.jpg Er bestaat de mogelijkheid een weldadige, helemaal op jou afgestemde ontspanningsmassage te boeken.sterretjes.pngINVESTERING
Je investering voor deze Inspiratie Retraite is gaat jou, zeker weten, een boost geven op alle gebieden van je leven. Je zult opgeladen, diep vervuld en met gevoel van richting en missie huiswaarts keren, dat beloof ik je! hartje.jpg

VOOR INFO / AANMELDING MAIL NAAR info@jillsjourney.nl of bel 06-48362651

uitwaaien-aan-zee-1.jpg

[De Coronatijd is voor iedereen een wat onduidelijke en onrustige tijd. Als organisator van deze retraite ben ik me daar uiteraard zeker van bewust. We respecteren eenieders mening en houden rekening met de maatregelen. Tevens zijn wij van mening dat ieder volwassen mens in staat is om respectvol en verantwoordelijk met de situatie om te gaan.]