Zin, Zen & Zaligheid Limburg


HERFST & WINTER RETRAITE IN HET ZALIGE ZUIDEN 

midweek 4 tot 8 Oktober 2021
midweek 20 tot 24 December 2021

Collage Hoeve Hurpesch.JPG

*Kun je wel wat warmte, vriendelijkheid en verwennerij gebruiken (in deze soms barre tijd)
*Snak je naar inspiratie en bekrachtiging in je zoektocht naar wat je werkelijk wilt
*Is het tijd voor een solo-reis > alleen, maar niet eenzaam
*Of wil je een dosis frisse inspiratie opdoen   

Dan is dit wellicht écht iets voor jou!

Een 4-daagse volledig verzorgde retraite in een prachtige sfeervolle rijksmonumentale Hoeve in het Geuldal in Limburg.
Je beleeft een unieke mix aan wellness, creativiteit, overheerlijke maaltijden en veel tijd voor jezelf. Iedere ochtend nemen we gezamenlijk de tijd voor het Lente Inspiratie-programma en de middagen breng je naar eigen wens door, door bijv. heerlijk uit te waaien in het wijdse, glooiende landschap, te luieren in de luwte van de hoeve, nog wat te schrijven n.a.v het ochtendprogramma of gewoon lekker met een boek bij de houtkachel op de bank te ploffen.

Denk aan yoga in de ochtendstilte, wandelingen langs het meanderende riviertje de Geul, rustgevende avondmeditaties, en krachtige oefeningen gericht op jouw persoonlijke 'zoektocht'. En dat alles terwijl je omringd bent door een warme groep gelijkgestemde vrouwen (8 - 10).sterretjes.pngOveral wordt voor gezorgd, bij deze reis mag je het volgende verwachten:

hartje.jpg  alle overnachtingen zijn op basis van een 1 of 2 -persoonskamer met enkele bedden (zie tarieven onderaan). De kamers zijn sfeervol ingericht, het bed fris opgemaakt en alle bad -en bedlinnen is inbegrepen.

hartje.jpg alle maaltijden worden verzorgd en er is altijd fruit en lekkernij. Keer op keer wordt het meest smaakvolle, prachtig uitziende, vegetarische soulfood op tafel gezet.

hartje.jpg iedere ochtend tussen 9.00 en 13.00 uur gaan we aan de slag met het Lente Inspiratieprogramma; voor bezinning, verdieping en genieten. Dit programma geeft je de kans om bezig te zijn met waar jij graag naar wilt kijken in jouw leven en daarin besluiten te gaan nemen en stappen te zetten. 

hartje.jpg de ligging van Hoeve Hurpesch is echt fantastisch; het ligt helemaal vrij en vanuit elk perspectief heb je een fantastisch uitzicht over het licht glooiende landschap. Er is gratis parkeergelegenheid. 

hartje.jpg iedere morgen bij het ochtendgloren is er de mogelijkheid om in de yogaruimte of heerlijk buiten (afhankelijk van het weer) met de yogales mee te doen; een mooier begin van de dag is er niet.

hartje.jpg er is een hele mooie buitensauna aanwezig voor de optimale wellness-ervaring ;))

hartje.jpg er bestaat de mogelijkheid een weldadige, helemaal op jou afgestemde ontspanningsmassage te boeken.sterretjes.pngINVESTERING (ALL IN) en i.v.m de restricties van dit moment, op basis van 1-persoonskamers
(er zijn uitzonderingen voor 2 personen op een kamer; informeer via info@jillsjourney.nl)

* Luxe kamer met eigen badkamer >  550 euro p/p
* Deluxe kamer met eigen badkamer met ligbad >  575 euro p/p

Deze Lente Inspiratie Retraite gaat jou, zeker weten, een boost geven op alle gebieden van je leven. Je zult opgeladen, diep vervuld en met gevoel van richting en missie huiswaarts keren, dat beloof ik je!

VOOR INFO / AANMELDING MAIL NAAR info@jillsjourney.nl of bel 06-48362651

Hoeve in landschap.PNG

[De Coronatijd is voor iedereen een wat onduidelijke en onrustige tijd. Als organisator van deze retraite ben ik me daar uiteraard zeker van bewust. We respecteren eenieders mening en houden rekening met de maatregelen. Tevens zijn wij van mening dat ieder volwassen mens in staat is om respectvol en verantwoordelijk met de situatie om te gaan.]

Op deze Retraite zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.