« Money sweet money»

Gepubliceerd op 01-02-2022

Ik wens jou en mezelf toe dat jij nooit meer verlegen zit om geld. Dat het vrijelijk stroomt en dat je zonder schroom kan genieten van het gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid dat geld je kan geven. Dat je mag gaan genieten van overvloed; óók in munten en eurobriefjes. Zonder daar schaamte of schuld bij te voelen.

Ik heb zelf jaren geworsteld met een ‘net–aan’ mentaliteit, gerommel in de marge, geld-is-niet-belangrijk overtuiging. Maar diep van binnen voelde ik dat het écht anders moest kunnen. Sinds ik mijn blokkades ben gaan opruimen en mijn geld-mindset meer en meer getransformeerd raakt, wéét ik diep van binnen dat geld voor iedereen is.

Mijn levensmissie is dat vrouwen gaan beseffen wat ze waard zijn, in de breedste zin van het woord. En dus zeker ook op het gebied van geld. Dat je geld leuk mag gaan vinden, in plaats van iets banaals of ingewikkelds. Dat jij jezelf toestaat te gaan genieten van geld en het gevoel van rijkdom en vrijheid wat daarmee gepaard gaat.

Wat zou het fijn zijn dat we gaan leren hoe we patronen en blokkades zouden kunnen doorbreken en geld zijn natuurlijke stroom kan volgen. Naar jou, naar mij, naar ons allemaal. Want er is genoeg, dat is een feit.
Om mezelf bij de les te houden (ja, het vergt oefening) en jou de kans te geven om je geld-mindset te onderzoeken, organiseer ik zo nu en dan een workshop over dit thema. Hou de mailbox in de gaten!

DSC-0731-4-1643720989.JPG