« Ken jij jouw missie?»

Gepubliceerd op 16-09-2020

Ik word het aller, allerblijst als ik een vrouw spreek die vertelt over haar passie; haar missie. Over wat ze aan het maken is, over wat ze gaat doen, over de plannen die er zijn, de resultaten waar ze zo intens gelukkig van wordt en alle dromen die ze nog heeft. Dan zie ik iets gebeuren. Het is bijna magie. Ze gaat een soort van ‘aan’.

Haar ademhaling versnelt, er verschijnen blosjes op de wangen en een schittering in de ogen. Het is bijna alsof ze verliefd is, zo straalt zij. Maar dan écht op een liefde van haar leven haha.

Verliefd op haar authentieke, unieke (ik zou bijna willen zeggen:) roeping. Verliefd op haar missie in dit leven. Verliefd zijn op je missie, gaat als vanzelf en duurt je leven lang. Want het leuke is, je missie groeit organisch met jou mee. Of sterker nog, als je je missie leeft, láát die jou groeien.

Vanochtend deed ik een tarotreading met een vrouw die oorspronkelijk uit een hele zakelijke tak van het bedrijfsleven komt; de financiële wereld. Ruim 2 jaar geleden had ze gevoeld dat dit niet langer bij haar paste en is ze een heel mooi traject ingestapt om uit te zoeken wat ze dan wel wilde. Uiteindelijk werd dat natuurlijk het pad van ‘wie ze uiteindelijk echt wilde zijn’.

Haar vraag ging over of ze haar hart zou mogen volgen.
En de kaarten waren niet mis te verstaan.
De kaarten spiegelden haar dat dit ging over haar levensreis, haar zielemissie. Er lag één grote JA.
En nu zal ze dus binnenkort een dames modezaak 55+ gaan opzetten, waar vrouwen geïnspireerd zullen worden om de mooiste versie van zichzelf te mogen leven (ongeacht leeftijd en uiterlijk). Zo’n prachtig concept.

We raakten helemaal enthousiast en samen hebben we zitten brainstormen over dat het ook een plek zou kunnen zijn waar ze elkaar ontmoeten, waar bijv. workshops gegeven zullen worden, waar ze kunnen uitwisselen over dingen die hen bezighoudt. Een soort buurthuis, maar dan anders.
Een plek waar je je thuis voelt en waar je bekrachtigt wordt in wie je bent. Waar jouw wijsheid wordt geëerd. Wie wil nou niet zo’n plek?

En dat bedoel ik nou. Dát enthousiasme. Die bevlogenheid. Daar word ik zo, zo blij van. Dan voel ik onmiddelijk weer de verbondenheid met mijn eigen missie: vrouwen helpen herinneren aan wie zij zijn en het goud dat ze van binnen met zich meedragen. En dan bedoel ik met recht GOUD.

Dus mocht jij weer heel even afgedwaald zijn … her-inner je je eigen unieke kwaliteiten. Your Unique Brilliance, zoals mijn coach dat zo mooi noemt. Datgene dat jou zo doet stralen.

En als je het echt even niet meer weet, dan leggen we gewoon eens een (online) kaartje voor jou <3 lees meer

DSC-0757-2-1643720127.JPG