Wellness aan het water

NAJAARSRETRAITE IN HET POLDERLANDSCHAP
midweek 4 tot 8 Oktober 2021

CollageLandelijkGenieten.jpg

*Heb je zin in schoonheid, rust, koestering en verwennerij
*Verlang je naar inspiratie en bekrachtiging in de zoektocht naar wat je werkelijk wilt
*Is het tijd voor een solo-reis > alleen, maar niet eenzaam
*Of wil je gewoon een lekkere dosis frisse inspiratie opdoen   

Dan is dit wellicht écht iets voor jou!

Een 4-daagse volledig verzorgde retraite in de prachtige sfeervolle Anna Hoeve in het Hollandse polderlandschap.
Je beleeft een unieke mix aan wellness, creativiteit, overheerlijke maaltijden en veel tijd voor jezelf. Iedere ochtend nemen we gezamenlijk de tijd voor het najaars Inspiratie-programma en de middagen breng je naar eigen wens door, door bijv. heerlijk uit te waaien in het wijdse waterlandschap, te luieren in de luwte van de hoeve, nog wat te schrijven n.a.v het ochtendprogramma of gewoon lekker met een boek bij de houtkachel op de bank te ploffen.

Denk aan yoga in de ochtendstilte, wandelingen langs de uitgestrekte weilanden, rustgevende avondmeditaties, en krachtige oefeningen gericht op jouw persoonlijke 'zoektocht'. En dat alles terwijl je omringd bent door een warme groep gelijkgestemde vrouwen (8 - 10).

buitenhuis.jpg   slaapkamer.jpg   inrichting.jpg

Overal wordt voor gezorgd, bij deze reis mag je het volgende verwachten:

hartje.jpg  alle overnachtingen zijn op basis van een 2 -persoonskamer met enkele bedden. De kamers zijn sfeervol ingericht, het bed fris opgemaakt en alle bad -en bedlinnen is inbegrepen.

hartje.jpg alle maaltijden worden verzorgd en er is altijd fruit en lekkernij. Keer op keer wordt het meest smaakvolle, prachtig uitziende, vegetarische soulfood op tafel gezet.

hartje.jpg iedere ochtend tussen 9.00 en 13.00 uur gaan we aan de slag met het najaars Inspiratieprogramma; voor bezinning, verdieping en genieten. Dit programma geeft je de kans om bezig te zijn met waar jij graag naar wilt kijken in jouw leven en daarin besluiten te gaan nemen en stappen te zetten. 

hartje.jpg de ligging van de Anna Hoeve is echt fantastisch; het ligt helemaal vrij en vanuit elk perspectief heb je een fantastisch uitzicht over de uitgestrekte weilanden en het water. Er is gratis parkeergelegenheid. 

hartje.jpg iedere morgen bij het ochtendgloren is er de mogelijkheid om in de yogaruimte of heerlijk buiten (afhankelijk van het weer) met de yogales mee te doen. Een mooier begin van de dag is er niet.

hartje.jpg er is een buiten een heerlijke hottub aanwezig voor de optimale wellness-ervaring ;))

hartje.jpg er bestaat de mogelijkheid een weldadige, helemaal op jou afgestemde ontspanningsmassage te boeken.

yogaruimte.jpg   yoga.jpg   de hoeve.jpg

INVESTERING (ALL IN): 525 euro p/p op basis van een 2-persoons kamer.

Deze najaars Inspiratie Retraite gaat jou, zeker weten, een boost geven op alle gebieden van je leven. Je zult opgeladen, diep vervuld en met gevoel van richting en missie huiswaarts keren, dat beloof ik je!

VOOR INFO / AANMELDING:  info@jillsjourney.nl of 06-48362651 (whatsapp & Telegram).

Sterren klein.png[De Coronatijd is voor iedereen een wat onduidelijke en onrustige tijd. Als organisator van deze retraite ben ik me daar uiteraard zeker van bewust. We respecteren eenieders mening en houden rekening met de maatregelen. Tevens zijn wij van mening dat ieder volwassen mens in staat is om respectvol en verantwoordelijk met de situatie om te gaan.]

Op deze Retraite zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.